4 Tips Voor Meer Terugkomende Bezoekers

Content is King. Mensen bezoeken je website niet voor de flitsende graphics, noch de prachtige ontwerpen, maar voor de informatie die jij deelt.  De inhoud van je website moet van hoge kwaliteit zijn om je bezoekers te trekken en te houden.

Hoe meer content jij hebt, hoe hoger de kans is op bezoekers. Echter, om website bezoekers om te toveren tot terugkerende bezoekers en uiteindelijk klanten zul je kwaliteit moeten bieden.
Hier zijn een paar eenvoudige tips die je helpen een website te bouwen die niet alleen bezoekers trekt, maar ook houdt.

4 Tips voor Loyale Bezoekers

 

1. Een strakke lay-out

Zorg ervoor de je website er aantrekkelijk, maar toch eenvoudig uitziet. Je bezoeker moet gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden. Voeg geen flitsende functies toe die je bezoeker alleen maar stoort bij het behalen van zijn uiteindelijk doel.

2. Pak ze me je titel

Je titel is het belangrijkste onderdeel van een artikel. De bezoeker beslist aan de hand van de titel en de eerst alinea’s of hij/zij de tekst gaat lezen. Probeer de behoefte van je bezoeker te vangen en te geven naar waar ze opzoek zijn.

3. Regelmatig nieuwe inhoud

Google smult van verse content. Hoe vaker jij nieuwe informatie deelt hoe belangrijker jij wordt in de ogen van Google. Daarnaast zullen trouwe bezoekers nieuwe informatie verwachten. Zorg dat je ze dat geeft.

4. Maak gebruik van een Blog

Blogs zijn nog steeds het krachtigste instrument voor het verversen van je website. Daarnaast zorg je ervoor dat je bezoekers voor steeds meer vragen bij jou terecht kunnen. Hoe waardevoller en uitgebreider jouw website is, hoe meer liefde je wint van zowel Google als je bezoeker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation